Hafla de Martisor

Hafla este un termen in limba araba, ce defineste notiunea de “reuniune”, “adunare”. Este un termen des utilizat pentru intalniri in cadrul unor grupuri restranse de prieteni sau mici petreceri intr-o atmosfera informala, vesela si relaxata.

hafla_martie

Asociatia pentru Dezvoltarea Dansului Oriental si Studioul de Dans Oriental Elmas va invita cu drag la Prima Editie Hafla din Bucuresti sa celebram impreuna Ziua Femeii si sa intampinam sosirea primaverii cu zambete si voie buna. In acest mod ne dorim sa recream atmosfera traditionalelor petreceri egiptene, unde participantele vin cu buna lor dispozitie si devin sufletul petrecerii.

Sa nu uitati sa aduceti cu voi mult apreciata esarfa pentru solduri si multa voie buna. La aceasta petrecere ne dorim sa veniti insotite de prietene si prieteni. Poate se vor hotari sa vina cu voi la cursuri sau comunitatea noastra de dans oriental va castiga prieteni noi.

Vrem sa convingem cat mai multi spectatori sa vada dansul oriental ca pe o arta si vrem sa schimbam mentalitati si prejudecati. Vrem sa demonstram ca dansul oriental este un dans creat de femei pentru femei, care combina in cel mai armonios mod finetea si rafinamentul cu latura energica si puternica a caracterului feminin.

Surpriza evenimentului va fi un mini-show de dans unde elevele Studioului de Dans Oriental Elmas si invitatele noastre va vor incanta cu demonstratii din stilul de dans egiptean.

Petrecerea are drept scop inchegarea comunitatii de dans oriental din Bucuresti si vine in intampinarea cerintelor elevelor scolilor de dans oriental de a participa activ la cat mai multe astfel de evenimente.

Daca doriti sa participati cu un moment de dans oriental in cadrul show-ului, ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic pentru detalii.

logo_satyaUnde ne intalnim? In fermecatoarea atmosfera de la Casa Satya, un restaurant vegetarian de top din Bucuresti, pe care il recomandam din toata inima. Adresa este Strada Banu Manta, Nr. 25 (langa fosta primarie a Sectorului 1).

 

Cand? Duminica, 13 martie, orele 17:00!

Consumatie obligatorie: 30 lei.
Recomandam consumatia de produse sanatoase si absolut delicioase din meniul si bucataria Casei Satya!

Evenimentul nostru urmareste totodata strangerea de fonduri prin donatii individuale in vederea organizarii de evenimente viitoare legate de comunitatea dansului oriental (mini-petreceri, weekend-uri inspirationale cu profesori internationali, alte editii hafla, spectacole de dans oriental). Asadar, orice donatie in acest sens va fi binevenita.

Fiecare donatie va primi automat un cadou din partea noastra.

Numarul de participanti este limitat. Participarea este posibila doar in cazul rezervarii in prealabil si anuntarii numarul de participanti pentru a evita depasirea numarului limita de persoane si aglomerarea spatiului localului.

Va asteptam cu drag!

Cintia & Elmas
Asociatia pentru Dezvoltarea Dansului Oriental
elmasorientaldance@gmail.com / 0724607016
cyntyapt@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>